preloader
Scroll to top
en lv

Raimonds Tomsons

Raimonds Tomsons savu ceļu restorānu biznesā uzsāka 1999. gadā, kad sāka praktizēties restorānā Vincents par viesmīļa palīgu. Mārtiņa Rītiņa radošuma un perfekcionisma iespaidā, viņš ātri vien atrada savu kaislību vīna zinībās.
2006. gadā Raimonds kļuva par galveno restorāna Vincents vīnzini.
2017. gadā Raimonds triumfēja A.S.I. Eiropas & Āfrikas vīnziņu čempionātā, iegūstot 1. vietu.
2018. gadā uzstāda jaunu pasaules rekordu šampanieša atvēršanā ar Sabrage metodi – 71 pudele 60 sekundēs.
2019. gadā izcīnīja 3. vietu konkursā “Best Sommelier of the World”.

Raimonds ir trīskārtējs Latvijas un trīskārtējs Baltijas vīnziņu čempionātu uzvarētājs, Eiropas “Trophy Grand Champagne 2011” ieguvējs.

Paralēli darba pienākumiem Vincentā, Raimonds Tomsons ir Latvijas Vīnziņu asociācijas valdes loceklis. Latvijas vīnziņu asociācija ir starptautiskās vīnziņu asociācijas A.S.I. biedrs. 2016.gada pavasarī Raimonds Tomsons ir absolvējis studijas Austrijas Vīna un stipro alkoholu akadēmijā Rustā, WSET diploma programmā.

Lejupielādēt vīna karti >>

Oskars Sprukts

Oskars Sprukts savas darba gaitas restorānā Vincents uzsāka 2011. gadā kā praktikants, un visus šos gadus ir audzis kopā ar restorānu. Pateicoties savai uzcītībai un mērķtiecībai, 2018. gadā viņš kļuva par restorāna šefpavāru.

Oskaram ir svarīgi, lai viņa pagatavotā maltīte spētu apmierināt pat visizmeklētākās garšas kārpiņas. Ikdienā viņš sevi izaicina gatavojot kaut ko jaunu un nebijušu, lai pārsteigtu gardēžus un radītu vēlmi atgriezties un baudīt viņa kulināros meistardarbus. Gatavošanas procesā Oskars lielāko uzmanību pievērš tieši produktu kvalitātei, kas parāda ēdienu garšas un īpašības.

Vincents šefpavārs uzsver, ka ēdiena burvību var izcelt ar piemērotu vīnu, tāpēc viņš īpaši akcentē sadarbību – ne tikai ar savu komandu virtuvē, bet arī ar vīnziņiem.

Lejupielādēt ēdienkarti >>