Jau ilgus gadus restorāns Vincents priecē ar mainīgu un katrreiz teicamu iekštelpu dizainu. Restorāna Vincents vīzija apvienojumā ar Vincents Arhitektu profesionālo redzējumu, veido ideālu fonu, lai baudītu restorāna Vincents svaigo, inovatīvo un aizraujošo virtuvi.

Restorāna interjera dizainu varētu raksturot kā moderno klasiku, kā vienkāršu tīru formu, dabīgu materiālu un pārbaudītu vērtību pielietojumu, bez liekiem trikiem un grandioziem uzstādījumiem.

Zāle, kas izvietota vistuvāk restorāna ieejai, ir veidota siltos, mierīgos toņos. Dziļākā siena ar tumšu spoguli veido dekoratīvo sienu (Cappellini, Yuki), kas greznota ar 36 telpiskām modulārām „sniegpārsliņām”. Telpas centrā ir trīs lielas vāzes, kas vienlaicīgi ir arī gaismas ķermeņi.

Mazā zāle, nodalīta no pārējā restorāna ar stikla sienu starp metāliskajām kolonnām - tagad tā ir zona, kurā iespējams atpūsties un baudīt restorāna sniegumu tiem, kas vēlas privātu atmosfēru. Tumšo spoguļu sienās ar zeltīti matētiem grafiskiem rakstiem, atspīd griestos izveidotie objekti no Swarovski kristāliem, kuru gaismas spēles telpā rada eksotiski greznu noskaņu.

Lielākajā restorāna zālē aiz zaļiem, matētiem stikla paneļiem aizslēptas lineāras LED gaismu ķēdes, kas dod spēcīgu piesātinātu gaismu un rada gaismas krāsu mainošu efektu, ko papildina puķu grafiskie motīvi.

Jaunais restorāna bārs jeb "Lounge" – kokteiļu un uzkodu baudīšanas vieta pirms vakariņām. Interjeram raksturīga tumša krāsu gamma ar siltiem akcentiem. Klusinātajā apgaismojumā izceļas spilgti izgaismotie plaukti uz kuriem izkārtoti kā dzērieni un šokolāde, tā arī īpaši izmeklēti produkti no restorāna piedāvājuma.  Bāra zāles griestus veido kapara krāsas lampas, kuru siltā gaisma piešķir telpai mājīgu atmosfēru,  bet pārējā to plakne paliek tumsā, radot telpas dziļuma efektu.

Kopumā interjers ir tikai mūsdienīgs fons „gastronomiskiem” ceļojumiem. Ne velti aktuāls ir teiciens: „Tu esi tas, kur tu ēd!”.

Interjeru izstrādāja Vincents Arhitektūra dizaineri.


Jaunumi

Pieteikties jaunumu saņemšanai