Drukāt ēdienkarti

 

 

UZKODAS

 EUR

Austeru izlase uz ledus no Francijas, Īrija

 

Pasniegtas ar citronu un judzu vinegretmērci

 

Siltie topinambūru salāti *

 

ziemas trifele, Pjemontas lazdu rieksti, lazdu riekstu eļļa

19.00

Pašmāju auksti kūpināts Fēru salu lasis

 

laša ikri, jūrasaļģes, laša uzputenis, mārrutku crème fraîche

24.00

Dzeltenspuru  tunzivs  tartars

 

judzu mērce, kolrābji, plūmju sezama sēklas

24.00

Grilēts langustīns

 

cepts sviests, ziemas melnā trifele, langustīnu pudiņš

26.00

Pīļu aknu tortellīni

 

trifeļu sula, 12-gadīgs tradicionālais balzametiķis, lāčpurni, pildīti ar pīļu aknām, pīles konsomē

27.00

Avokado kannelloni ar Kamčatkas krabju gaļu                                                                

 

svaigas vasabes jogurts, krabju eļļa, pomelo

28.00

Grilēta zuša fileja

 

soja, mirins, ceptas pīļu aknas, daikons, miso sīpli

28.00

Japānas   Wagyu  jaunlopgaļas  tartars

 

«Sanfilippo» anšovu tosts, svaigā vasabe, «Amontillado» šerijs

36.00

PAMATĒDIENI 

EUR

Apsvilināta dzeltenspuru tunzivs norī lapā                                                                     

 

svaigā vasabe, juzu mērce

31.00

Nirēju  ķertās  jūras  ķemmītes

 

holandiešu mērce, kombu bonito, Mottras melnie ikri

32.00

Ziemeļatlantijas svētā Pētera zivs  

 

romanesko, jūras zāle, pistāciju garum mērce

39.00

Pērļvistas  krūtiņa                                                                                                                       

 

melnsakne, ziemas melnā trifele, lāčpurni, trifeļu velutē mērce

27.00

Ibērijas cūkas secreto                                                                                                                  

 

topinambūrs, kaperogas, cepešmērce

28.00

Safolkas jēru gaļas ribiņas                                                                                                      

 

sarkanie kāposti, Briseles kāposti, rozmarīna jēra cepešmērce

34.00

Grilēta Šalansas pīles krūtiņa un kājas konfits (2 personām)

 

pīļu aknu foie gras, pithever pīrāgs

72.00

Rizoto  ar  karaliskajām  jūras  ķemmītēm                                                   

 

23-karātu zelts, karnaroli akvareļrīsi

  29.00

Rizoto ar trifelēm *  

  

23-karātu zelts, karnaroli akvareļrīsi

  33.00 

IZTURĒTU STEIKU IZLASE

 

Visi steiki tiek grillēti «Josper» grilā

 

   Simgus — Gotland 

 

            rib eye 100 g  

27.00

 

 

Black gold Angus  – Skotija        fileja  100 g

32.00

 

 

    Wagyu — Japāna         striploin   100 g

60.00

fileja   100 g

110.00

PIEDEVAS

 EUR 

Kartupeļu friti cepti zoss taukos

5.50

Sakņu dārzeņi

5.50

Lapu rožkāposti ar čili ķiploku eļļu

5.50

Kartupeļu friti ar balto trifeļu sviestu, Parmas sieru

7.50

 

  

* Piecu viesu vai liekākām grupām tiks pieskaitīta 12,5% maksa par apkalpošanu

 

 

 

 

 

 

 


Jaunumi

Pieteikties jaunumu saņemšanai