Drukāt ēdienkarti

UZKODAS

 EUR

Austeru izlase uz ledus no Francijas, Īrija

 

Pasniegtas ar citronu un judzu vinegretmērci

 

Lauku tomātu karpačo  V

 

dedzināts baklažāns, olīveļļa kūpināta ozolkokā

21.00

Pašmāju auksti kūpināts Fēru salu lasis

 

laša ikri, kūpināta laša krokete, laša uzpūtenis, mārrutku crème fraîche

25.00

Dzeltenspuru  tunzivs  tartars

 

judzu mērce, svaigs vasabi

25.00

Grilēts langustīns

 

cepts sviests, langustīnu pudiņš, langustīnu biska

27.00

Pīļu aknu tortellīni

 

trifeļu sula, 12-gadīgs tradicionālais balzametiķis, lāčpurni, pildīti ar pīļu aknām, pīles konsomē

28.00

Kamčatkas  krabis 

 

kolrābis, avokado, krabju eļļa,  citronu gēls

29.00

Grilēta zuša fileja

 

soja, mirins, ceptas pīļu aknas, daikons, miso sīpli

29.00

Japānas   Wagyu  jaunlopgaļas  tartars

 

«Sanfilippo» anšovu tosts, svaigs vasabi, šimeji sēnes

38.00

PAMATĒDIENI

EUR

Apsvilināta dzeltenspuru tunzivs norī lapā

 

svaigā vasabe, šitakē, juzu mērce

32.00

Nirēju  ķertās  jūras  ķemmītes

 

holandiešu mērce, kombu bonito, Mottras melnie ikri

33.00

Jūrasmēle

 

selerija, sīpolu marmelāde, brūno garneļu sviesta mērce  

39.00

Paipala

 

melnsakne, gailenes, meža sēņu biezenis, paipalas cepešmērce

29.00

Brieža sedls

 

pastinaku biezenis, rudens dārzeņi, sarkanvīna mērce

34.00

Donald  Russell   jēra  ribiņas

 

baklažāns, tomāti, jēra cepešmērce

35.00

Segovijas  piena  sivēna  cepetis (Spānija)

 

topinambūrs, ābolu rabarberu biezenis, sivēna cepešmērce

39.00 

 

 

«Vincenta»  Canard  À  La  Presse (2 -4 personām)

 

(tiek gatavota pie galda)

160.00

Rizoto  ar  karaliskajām  jūras  ķemmītēm

 

karnaroli akvareļrīsi

30.00

Rizoto  ar  trifeli   V

  

karnaroli akvareļrīsi

35.00 

IZTURĒTU STEIKU IZLASE

 

Visi steiki tiek grillēti «Josper» grilā

 

  Simgus — Gotland  rib eye 100 g

29.00

 

 

Black gold Angus Skotija  fileja  100g

34.00

 

 

Wagyu — Japāna         striploin   100 g

63.00

                                    fileja  100 g

110.00

PIEDEVAS

 EUR 

Kartupeļu friti cepti zoss taukos

6.00

Zaļie salāti

6.00

Kartupeļu friti ar balto trifeļu sviestu, Parmas sieru

8.00

Brokolīnī

8.00 

 

V  veģetārs

Piecu viesu vai liekākām grupām un gardēža ceļojumam tiks pieskaitīta 12,5% maksa par apkalpošanu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jaunumi

Pieteikties jaunumu saņemšanai