Drukāt ēdienkarti

 

 

UZKODAS

 EUR

Austeru izlase uz ledus no Francijas, Dānijas, Īrijas

 

Pasniegtas ar citronu un judzu vinegretmērci

 

Mottra Latvijā audzēti ikri osetra vai sterlet   bļinas, crème fraîche, dzidrināts sviests 

 

(28 g)

80.00

(56 g)

140.00

(90g)

200.00

(250g)

450.00

Avotkrešu un avokado salāti *

 

ciedrurieksti, vasabes mērce

17.00

Karaliskās jūras ķemmītes

 

Pjemontas lazdu rieksti, jūrasaļģu sviests

22.00

Sniega krabju salāti (Barenca jūra)

 

 avokado, greipfrūts, avotkrese, vasabes sinepju mērce

24.00

Pašmāju auksti kūpināts Fēru salu lasis

 

miso karamele, avokado, savvaļas rīsi, foreļu ikri, jūra zāļu  salāti, svaigā vasabe

24.00

Tvaikoti langustīni uz karstiem akmeņiem

 

langustīnu biska, rozā vīns, raudene

26.00

Pīļu aknu ravioli

 

trifeļu sula, 12-gadīgs tradicionālais balzametiķis, Pantellerjas rozīnes

27.00

Kūpināta zuša fileja

 

melnsakne, «Mottra» storu ikri, kartupeļu un avotkreses velutē mērce

30.00

Japānas   Wagyu  jaunlopgaļas  tartars 

 

paipalu olas, Svaigā vasabe,  «Sanfilippo» anšovs

35.00

PAMATĒDIENI 

EUR

Nirēju  ķertās  jūras  ķemmītes

 

ziedkāposti,  Amedei» baltās šokolādes velutē mērce

30.00

Fēru salu laša fileja  

 

tīts «Maxim» kartupeļos, brikešmīkla, šiso, sutināts fenhelis, judzu mērce

31.00

Grilēta Atlantijas jūrasvelna fileja

 

šardonē tvaicēti Savijas kāposti, jūraseža beurre blanc, Briseles kāposti, salikornijas

35.00

Cepta paipala

 

baravikas, kastaņi, paipalu ola, cepeša sula

28.00

Segovijas piena sivēna cepetis (Spānija)

 

topinambūri, āboli, ābolu mērce, cepešmērce

33.00

Pireneju piena jēra ribiņas (Francija)             

 

sakņu selerija, Briseles kāposti, melnais ķiploks

35.00

«VINCENTA» canard à la presse (tiek gatavota ceremoniski pie galda)

 

2-4 personām

150.00

Baraviku rizoto *  

  

 23-karātu zelts, karnaroli akvareļrīsi

24.00 

IZTURĒTU STEIKU IZLASE

 

Visi steiki tiek grillēti «Josper» grilā

 

Simgus – Gotlande                     striploin  100 g

20.00

                                       rib eye 100 g

25.00

Black gold Angus  – Skotija  fileja  100 g

32.00

Wagyu — Japāna         striploin / rib eye  100 g

60.00

fileja   100 g

110.00

PIEDEVAS

 EUR 

Kartupeļu friti cepti zoss taukos

5.00

Grilēti rudens sakņu dārzeņi

5.00

Rožkāposti

 5.00

Kartupeļu friti ar balto trifeļu sviestu, Parmas sieru

7.00

 

  

* veģetāriešu

Sešu viesu vai liekākām grupām tiks pieskaitīta 12,5% maksa par apkalpošanu

 

 

 

 

 

 

 

 


Jaunumi

Pieteikties jaunumu saņemšanai