Drukāt ēdienkarti

 

 

 

UZKODAS

 EUR

Austeru izlase uz ledus no Francijas, Īrija

 

Pasniegtas ar citronu un judzu vinegretmērci

 

Pašmāju auksti kūpināts Fēru salu lasis

 

laša ikri, kūpināta laša krokete, laša uzpūtenis, mārrutku crème fraîche

24.00

Dzeltenspuru  tunzivs  tartars

 

judzu mērce, svaigs vasabi

24.00

Grilēts langustīns

 

cepts sviests, langustīnu pudiņš, langustīnu biska

26.00

Baltie sparģeļi  V

 

lakšu pesto, olīveļļas ikri, Comte siers, cepta sviesta aioli

27.00

Pīļu aknu tortellīni

 

trifeļu sula, 12-gadīgs tradicionālais balzametiķis, lāčpurni, pildīti ar pīļu aknām, pīles konsomē

27.00

Kamčatkas  krabis 

 

kolrābis, avokado, krabju eļļa,  citronu gēls

28.00

Grilēta zuša fileja

 

soja, mirins, ceptas pīļu aknas, daikons, miso sīpli

28.00

Japānas   Wagyu  jaunlopgaļas  tartars

 

«Sanfilippo» anšovu tosts, svaigs vasabi, šimeji sēnes

36.00

PAMATĒDIENI

EUR

Pāvilostas  akmensbute 

 

zaļie sparģeļi, mandeles, anšovu  garummērce 

29.00

Apsvilināta dzeltenspuru tunzivs norī lapā

 

svaigā vasabe, šitakē, juzu mērce

31.00

Nirēju  ķertās  jūras  ķemmītes

 

holandiešu mērce, kombu bonito, Mottras melnie ikri

32.00

Pērļvistas  krūtiņa

 

melnsakne, kārveles saknes biezenis, vasaras trifele,  trifeļu velutē mērce

27.00

Safolkas jēra sedls

 

krāsainās bietes, rozmarīna jēra cepešmērce

34.00

Segovijas  piena  sivēna  cepetis (Spānija)

 

topinambūrs, ābolu rabarberu biezenis, sivēna cepešmērce

39.00

«Vincenta»  Canard  À  La  Presse (for 2 -4 persons)

 

(tiek gatavota pie galda)

150.00

Rizoto  ar  karaliskajām  jūras  ķemmītēm

 

karnaroli akvareļrīsi

29.00

Rizoto ar  vasaras trifeli  V 

  

karnaroli akvareļrīsi

33.00 

IZTURĒTU STEIKU IZLASE

 

Visi steiki tiek grillēti «Josper» grilā

 

  Simgus — Gotland  rib eye 100 g

27.00

 

 

Black gold Angus Skotija  fileja  100g

32.00

 

 

Wagyu — Japāna         striploin   100 g

60.00

                                    fileja  100 g

110.00

PIEDEVAS

 EUR 

Kartupeļu friti cepti zoss taukos

5.50

Dārza salāti

5.50

Kartupeļu friti ar balto trifeļu sviestu, Parmas sieru

7.50

Sparģeļi ar ceptu sviestu

7.50 

 

V  veģetārs

Piecu viesu vai liekākām grupām tiks pieskaitīta 12,5% maksa par apkalpošanu

 


Jaunumi

Pieteikties jaunumu saņemšanai