preloader
Scroll to top
en lv

JAUNAIS GADS RESTORĀNĀ VINCENTS

Dec. 31

Šefpavārs Oskars Sprukts un A.S.I. Eiropas&Āfrikas labākais vīnzinis Raimonds Tomsons Jaunā gada pasākumā parūpēsies par īpašiem pārsteigumiem ēdienkartē.
31. decembrim aicinām rezervēt galdiņus pa tālr. 67332830 vai e-pastu restorans@restorans.vincents.lv

VECGADA VAKARA GARDĒŽA CEĻOJUMS 

 

Glāze šampanieša

VINCENTS speķa pīrāgi

Grilēts un marinēts Carnikavas nēģis ar diļļu, medus sinepju emulsiju

VINCENTS svaigi cepta maize ar Bordjē sviestu

Rudzu lapa ar Meldera kazas sieru, bērzu sulas balzāmetiķi un zaļumiem

Fēru salu langusts uz aisberga ar Motras melnajiem ikriem un langustu pudiņu

Nažgliemene, pasniegta savā čaulā ar laimu

Savvaļas brieža tartars ar sālītu paipalas olu, kimči un melnsaknes čipsiem

Grilēta un kūpināta austere ar salikorniju un foie gras buljonu

VINCENTS inovatīvais sorbets

Shortribs ar foie gras – trifeļu glazūru, svaigu Albas melno trifeli, čedara sieru un sēņu biezeni

Pirms-deserts

Saldais pārsteigums

VINCENTS pašmāju Amedei šokolādes konfektes

Cena personai par ēdienu — 220.00 EUR

ĪPAŠI PIEMEKLĒTA VĪNU IZLASE

 

Champagne Jean Pierre Secondé Brut Tradition

Pazo Señorans Albariño Selecciōn de Añada, Val Do Salnés 2010  

Carl Loewen Riesling Laurentiuslay Alte Reben Trocken 2018

Domaine Rémi Jobard Mersault 1er Cru Le Poruzot-Dessus 2013

Charlie Thévenet Régnié Grain&Granit 2017

Moccagatta Basarin Barbaresco 2006

Markus Molitor Wehlener Klosterberg Riesling Auslese 2005

Cena personai par vīnu — 90.00 EUR